Geurolie groothandel private label

Geurolie groothandel eigen label Geurolie groothandel eigen labelUw eigen naam professioneel full-color in fotokwaliteit op de verpakking, private label in de volksmond. U heeft een kant en klaar eindproduct dat u direct kan verkopen en komt professioneel over bij uw klanten!

Op het etiket komt uw logo & website url te staan & uw naw gegevens. Ook een compleet eigen ontwerp behoord tot de mogelijkheden.

  • Lage prijs
  • Professioneel etiket
  • Professioneel geseald
  • Klanten binding
  • U bepaalt hoeveel ml (tot 30ml) inhoud u wilt hebben
  • Kleine aantallen (al vanaf 12 flesjes per soort)

Etiket
Geen etiket, ons etiket, uw etiket los geleverd of uw eigen etiket op het flesje. Alles is mogelijk! Normaal is het alleen interessant bij grote aantallen om uw eigen naam direct op het product te zetten. Omdat alles in eigen beheer geregeld wordt kunnen wij het al per 12 flesjes per geur voor u regelen.

Afhankelijk van het gebruikte flesje kunnen er 12 tot 20 etiketten op een A4 vel, vandaar dat sommige flesjes per 12 of per 20 te bestellen zijn. Onze high-end plotter zorgt er voor dat uw etiket er perfect uitziet met afgeronde hoeken.

Seal
De flesjes worden voorzien van een professionele seal die zorgt voor een goede afdichten tijdens transport. Het is tevens een eerste gebruik-verzegeling wat in de cosmetica gebruikelijk is.

Goedkoop
U hoeft zelf geen duizenden euro’s te investeren, omdat we alles in eigen beheer doen vallen de kosten laag uit. Om u een idee te geven, geurolie is al mogelijk vanaf € 1,77 (15ml) voor een compleet eind product. Er zijn éénmalige kosten per product van € 7,50 om het etiket aan te passen met uw naw gegevens en logo.

Klanten binding
Het grote voordeel dat uw naam op de verpakking staat is dat de klant ook na een jaar nog weet waar hij het product gekocht heeft. Hierdoor is de kans het grootst dat hij ook weer bij u terug komt / besteld.

Assortiment
Veel van onze producten zijn te bestellen met uw eigen naam er op. Denk aan: kleurstof, geurolie, gietzeep & mica poeder.

Perfecte flesjes
Wij vullen de geurolie voor u af in flesjes in uw gewenste hoeveelheid. Voor 10 tot 30 ml gebruiken wij onze perfecte bruine druppelfles met lange druppelaar zodat morsen verleden tijd is. Dankzij de bruine kleur wordt de geur maximaal beschermt tegen zonlicht wat de houdbaarheid ten goede komt.

Voor ons vanzelfsprekend, in de markt helaas niet. Het flesje is voorzien van een kindveilige sluiting.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en contact ons!

Geurolie groothandel private label