Gietzeep groothandel

Gietzeep groothandel laboratorium getest

Gietzeep, zeepmallen, geurolie, kleurstof, mica’s, waxkoord, decoratie materialen & lege flesjes.
Alles op één vertrouwd adres.

Gietzeep groothandel bulk palet

Onze producten zijn van topkwaliteit en onze prijzen behoren tot de laagste op het internet. Dankzij de staffel kortingen die op de meeste producten gelden krijgt u een extra korting op de toch al lage prijs als u iets meer besteld. Veel producten zijn in bulk verpakking te koop (liter of kilo) waardoor u goedkoper uit bent. De meeste winst maakt u als u bulk koopt en dit ompakt in kleinere verpakkingen. Denk aan 1 of 5 liter geurolie per geur, en bijvoorbeeld 1 kilo mica poeder..

Wij bepalen niet uw minimale verkoopsprijs en leggen u geen enkele beperking op, zoals sommige bedrijven doen!

BTW0
Heeft uw bedrijf een btw nummer, bent u buiten Luxemburg gevestigd? Dan kunt u bij ons BTW 0 (intracommunautair) kopen. De vermelde prijzen op onze site zijn inclusief Luxemburgse btw, de btw wordt dus in mindering gebracht.

Gietzeep groothandel geurolieCosmetica wetgeving
Vele wettelijke regels waar je aan moet voldoen, veel bedrijven rommelen maar wat aan! De nvwa heeft al controles uitgevoerd doe het dus goed, vergeet niet dat u aansprakelijk bent als verkoper! Één bezoekje van de waren autoriteit genoeg om uw bedrijf (tijdelijk) te sluiten als u uw zaakjes niet op orde heeft (u zal niet de eerste zijn!)!

Wij hebben veel tijd gestoken in een correct product, we werken samen met bedrijven / leveranciers die weten waar ze over praten. Zo is onze geurolie standaard voorzien van een bruin druppelflesje & kind veilige sluiting (speciaal voor ons gemaakt, licht breekt geur af). Verplicht of niet, voorkomen is beter dan genezen. We willen niet dat een baby er van kan drinken! Het full color etiket is ook leesbaar als er geurolie overheen loopt en is voorzien van de wettelijke gevaren tekens en heel veel tekst).

Wij zijn dus niet zomaar een gietzeep groothandel!

Bent u wederverkoper?
Heeft u een hobby winkel, een webshop of staat u op markten, braderieën en/of beurzen en wilt u onze hoogwaardige producten aanbieden? Dan kunt u in aanmerking komen voor een promotie korting. Daar zitten wel een aantal spelregels aan vast aangezien deze korting ons wel naamsbekendheid opleveren. De korting is niet bedoeld om uw zelfgemaakte mooie creaties te verkopen, eigen gebruik of workshops. U promoot ons daar immers niet mee. Ook moeten we een minimale orderwaarde van € 500,- hanteren (een keertje daaronder is geen probleem maar moet geen regel zijn).

Waarom deze korting? De korting is bedoelt om onze producten te promoten en hiermee onze naamsbekendheid te vergroten. Normaal moet een bedrijf reclame maken voor zijn producten, wij doen dat door u te betalen in de vorm van een extra korting. Vervolgens maakt u reclame door onze producten door deze verkopen.

 

Groothandel betekend ook gietzeep groothandel, niet denigrerend bedoeld maar 30 kilo zeep, 5 verschillende mallen & 100 ml geurolie is geen groothandel.

* Dankzij ons innovatieve productieproces wordt onze zeep niet nat (zweten, condenseren) bij normale omstandigheden. Daarnaast blijft het zacht (breekt praktisch niet), smelt sneller, voldoet aan alle kwaliteitseisen (cosmeticawetgeving) en wordt geproduceerd in de EU.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Gietzeep groothandel